Sähkötyöt yrityksille

Tarjoamme sähköalan palvelut kattavasti ja vuosien kokemuksella yrityksille. Teemme sähköurakointia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa sekä Uudenmaan alueella. Erikoisalaamme ovat toimisto-, myymälä ja liiketilojen muutos- ja saneeraustyöt sekä valaisinasennukset.

Lue lisää!

Sähkötyöt taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille sähköalan muutos-, huolto- ja korjaustyöt vuosien ammattitaidolla. Meiltä löytyy apu niin pienempiin vikatilanteisiin kuin koko taloyhtiön kattavaan saneeraukseen.

Lue lisää!

Sähkötyöt kotitalouksille

SähköReal tarjoaa sähköalan palvelut kattavasti kotitalouksille ja pientalorakentajille. Autamme myös pienemmissä sähkölaitteistojen asennus- ja korjaustarpeissa sekä sähkölaitteistoihin liittyvissä vikatilanteissa.

Lue lisää!

Tervetuloa!

SähköReal Oy

 

Tervetuloa SähköReal Oy:n kotisivuille!

SähköReal on 2019 perustettu, läpi Suomen toimiva sähköalan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä, mutta tarjoamme palveluitamme Keski-Suomen lisäksi esimerkiksi Uudellemaalle sekä Pirkanmaalle. Työnjohdollamme on yli kymmenen vuoden kokemus uudis- ja saneerauskohteiden sähköurakoinnista.

Tarjoamme sähkötyöt ja -urakat sekä suunnittelun ammattitaitoisesti ja luotettavasti, aikatauluja noudattaen niin kotitalouksille, omakotirakentajille ja -remontoijille kuin yrityksille ja taloyhtiöille.

SähköReal on Luotettava Kumppani!

Luotettava Kumppani

 

asentaja_katolla

 

Kaikki suunnittelusta toteutukseen

- Uudiskohteet - Saneeraukset - Valaisinasennukset -

OTA YHTEYTTÄ!